fbpx

Ronde van Krimpen gaat niet door

Gemeente Krimpen aan den IJssel heeft de stekker uit de Ronde van Krimpen getrokken. “Onlangs hebben wij bericht gekregen dat zij de Ronde van Krimpen niet meer financieel wil steunen”, meldt de organisatie.

“Voor ons een heel erg onverwacht bericht. Juist nu het evenement in de lift zit: de deelnemers- en bezoekersaantallen stijgen sterk en wij waren druk om ervoor te zorgen dat de ronde weer De Ronde zou zijn met veel gezelligheid en sfeer langs het verlichte parcours en allerlei sportonderdelen waar jong en oud aan mee kan doen en van genieten. Dat heeft even tijd nodig na 3 jaar afwezigheid (vanwege werkzaamheden Parkzoom).|

Met heel erg veel mooie herinneringen denkt de organisatie terug aan de afgelopen 10 jaar. “Met fantastische wedstrijden, zelfs TV-uitzendingen, een tjokvolle Parkzoom en heel veel leuke berichten dat mensen zon topdag hebben beleefd. Daar gaat het ons om.”

“We bedanken absoluut al onze sponsors die ons al die jaren hebben gesteund en ook al het publiek en deelnemers die er de afgelopen 10 jaar waren om er een feest van te maken. We nemen met pijn in ons hart afscheid. Gelukkig hebben we de fotos nog…”

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten