fbpx

Krimpense aangehouden na ruzie in horecagelegenheid

Een 20-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel is afgelopen weekend aangehouden in het centrum van Rotterdam.

Ze zou in de nacht van zaterdag op zondag betrokken zijn geweest bij een ruzie in een horecagelegenheid aan de Meent. Een 20-jarige vrouw uit Vlaardingen raakte daarbij ernstig gewond aan haar gezicht toen er een glas naar haar werd gegooid.

De politie doet onderzoek wat er precies is gebeurd.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten