fbpx

Gedeelte fiets- en wandelpad langs Nieuwe Tiendweg vanaf 8 april afgesloten

Van 8 april tot eind 2020 is een gedeelte van het fietspad en trottoir langs de Nieuwe Tiendweg afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de kruising Nieuwe Tiendweg-Stad en Landschap en de Burgemeester Aalberslaan, wat aan de kant van het Facet ligt. Dit deel van het fietspad en trottoir is afgesloten vanwege de bouw van het appartementencomplex aan de Meerkoetstraat (voormalige locatie van het gezondheidscentrum).

De omleidingsroutes voor fietsers gaan afhankelijk van de bestemming over de Groenendaal-Middenwetering-Koekoekstraat of Rondweg-Nieuwe Vliet-Middenwetering-Burgemeester Aalberslaan. Deze zijn met bebording aangegeven. Voetgangers kunnen gebruik maken van het voetpad aan de andere zijde van de Nieuwe Tiendweg.

Tekeningen van de omleidingsroutes, de route voor het bouwverkeer en de bouwplaatsinrichting zijn opgenomen onder de documenten bij het nieuwbouwproject Meerkoetstraat op https://www.krimpenaandenijssel.nl/meerkoetstraat.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten