fbpx

Agenten pakken drugsdealer Krimpen

Woensdag 3 april hebben jeugdagenten van ons basisteam zich specifiek bezig gehouden met de aanpak van (drugs) overlast door jongeren in de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Op het Raadhuisplein spotte agenten een tweetal jongeren die aan het hangen waren voor de in/uitgang van winkelcentrum Crimpenhof. Na onderzoek bleek dat een van hen maar liefst 64 pillen bij zich had. De 18-jarige jongen uit Ouderkerk aan den IJssel werd aangehouden. Hij wordt ervan verdacht te handelen in verdovende middelen.

XTC
Uit onderzoek is gebleken dat in de roze pillen de werkzame stof MDMA zat en de pillen daarom zijn geclassificeerd als zogenaamde (harddrugs) XTC pillen.

MAATREGELEN
Op de achtergrond is de politie bezig met het voorbereiden van bestuursrechtelijke maatregelen. Deze kunnen bijdragen aan het reduceren van overlast en het verder aanpakken van de drugsproblematiek onder jongeren in de gemeente.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten