fbpx

Aanrijding op de Burgemeester Aalberslaan

Aan het begin van de avond heeft er een aanrijding plaats gevonden op de kruising Burgemeester Aalberslaan met de Koekoekstraat.

Vermoedelijk heeft een van de automobilisten geen voorrang verleent of was de laagstaande zon oorzaak.

De brandweer van Krimpen is ook kort ter plaatse geweest vanwege een vloeistoflekkage, de geallarmeerde ambulance medewerkers hebben de personen uit de beide voertuigen gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Gelukkig bleef het beperkt tot alleen blikschade

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten