fbpx

Platform Algera-corridor start petitie oeververbinding Krimpenerwaard – Ridderkerk

Het platform Algera-corridor is in de afgelopen weekend een petitie gestart voor een extra oeververbinding aan de oostkant van Rotterdam.

Dit volgt omdat de minister van Infrastructuur, Cora van Nieuwenhuizen, en de Metropoolregio € 480 miljoen euro hebben gereserveerd voor een extra oeververbinding aan de oostkant van Rotterdam.

Na een onderzoeksfase zijn er nog twee varianten over waaruit dit jaar nog gekozen gaat worden. De oeververbinding tussen Feijenoord en Kralingen-De Esch (Oost), of een oeververbinding tussen Ridderkerk en de Krimpenerwaard (Oost-Oost).

Al jaren is er onder veel inwoners van Krimpen aan den IJssel, de Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel, de wens voor een extra oeververbinding, dan wel een oplossing voor het knelpunt rondom de Algebrabrug.

Dit is het moment om voor die extra oeververbinding te gaan. Als we deze kans laten glippen zal er niet snel nog een volgende kans komen.

– Quote Algera-corridor.nl

Petitie
De petitie is op het moment publicatie van dit bericht al ruim vierhonderd keer getekend. De petitie is hier te vinden.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten