fbpx

Constructief gesprek tussen burgemeester en fracties

Burgemeester Martijn Vroom heeft op 25 maart een goed en constructief gesprek gevoerd met de fracties van de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel. Dit gesprek werd gevoerd naar aanleiding van het bericht dat de burgemeester op 23 maart op zijn Facebook-account plaatste.

De burgemeester wil er zijn voor alle Krimpenaren en alle raadsleden. De burgemeester gaat nadenken over hoe hij de banden met alle Krimpenaren kan herstellen. Binnenkort praten de burgemeester en de gemeenteraad hier verder over.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten