fbpx

Emté in de Crimpenhof wordt Coop

De Emté supermarkt in de Crimpenhof sluit zaterdag 2 maart om 15.00 uur de deuren. In ruim twee weken tijd wordt de supermarkt omgebouwd tot Coop.

Manager Remco de Ronde kijkt er al naar uit om straks weer klanten te mogen verwelkomen in de nieuwe Coop-supermarkt. De winkel ziet er na de ombouw anders uit. Zelfs de vloer en het plafond worden vernieuwd. De winkel wordt van top tot teen voorzien van de frisse, moderne Coop-stijl.

Ook komt er nog meer aandacht voor vers. Zo kunnen klanten op de nieuwe groente- en fruitafdeling terecht voor losse tomaten, verse eieren en aardappelen en is het mogelijk om verse sinaasappelsap te tappen.

Naast nieuwe kassa’s en zelfscankassa’s worden de slijterij en bloemen- en plantenafdeling van alle gemakken voorzien. De openingstijden blijven ongeveer gelijk: van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Op maandag 18 maart om 18.00 uur is de feestelijke opening van de nieuwe Coop.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten