fbpx

Man drie maanden langer vast voor dodelijk ongeval N210

De 28-jarige man uit Krimpen aan den IJssel die vastzit voor zijn betrokkenheid bij het dodelijk ongeval afgelopen maand op de N210 bij Lekkerkerk, blijft nog zeker negentig dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Den Haag woensdag bepaald.

Het OM verwijt de Krimpenaar ‘roekeloos of zeer onvoorzichtig rijgedrag’, wat tot het ongeluk heeft geleid.

Bij het ongeval tussen drie voertuigen kwamen een man en vrouw van 29 jaar uit Lekkerkerk om het leven. Vier anderen raakten gewond.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Rekening wordt gehouden met het scenario van een verkeersruzie.

Heeft u een tip voor ons? Maak dan gebruik van onze tiplijn door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06-20848450. Klik hier voor meer informatie.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten