fbpx

Jaarwisseling rustig verlopen in Krimpen

De jaarwisseling is rustig verlopen in Krimpen. De brandweer heeft 4 meldingen verwerkt.

Vuurwerkverkoop
Ook op oudejaarsdag haalden of kochten vele mensen hun vuurwerk.

Meldingen
De brandweer heeft een rustige jaarwisseling achter de rug, melden ze op hun Facebookpagina. De brandweerlieden moesten uitrukken voor een containerbrand aan Landgoed Goedenraad (bekijk ons nieuwsitem), een buitenbrand aan de Esdoornlaan, een gebouwbrand aan de Rondo en containerbrand aan de Brink t.h.v de Lidl.

Vernielingen
Van het bushokje bij halte Narcis zijn de ruiten vernield.

Containerbrand Landgoed Goedenraad
Vuurwerk boven Krimpen – Foto: PersburoKrimpen.nl
Vuurwerk boven Krimpen – Foto: PersburoKrimpen.nl

Heeft u een tip voor ons? Maak dan gebruik van onze tiplijn door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06-20848450. Klik hier voor meer informatie.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten