fbpx

Verdachte dodelijk ongeval N210 langer in de cel

Een 28-jarige man uit Krimpen aan den IJssel die zondag 23 december werd opgepakt na een dodelijk ongeluk op de N210 bij Lekkerkerk, blijft twee weken langer vastzitten. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag bekendgemaakt.

De man wordt verdacht van roekeloos of zeer onvoorzichtig rijgedrag . Het is mogelijk dat het OM de verdenking na afronding van het onderzoek nog aanpast.

Bij het ongeluk afgelopen zondag kwamen een 29-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Lekkerkerk om het leven en raakten vier mensen gewond.

Mogelijk ging er aan het dodelijke ongeluk een verkeersruzie vooraf, schreef de politie in de Krimpenerwaard eerder op sociale media.

Heeft u een tip voor ons? Maak dan gebruik van onze tiplijn door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06-20848450. Klik hier voor meer informatie.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten