fbpx

Politie doet getuigenoproep verkeersongeval N210 na verkeersconflict Algerabrug

Naar aanleiding van het verkeersongeval in Lekkerkerk is de politie Krimpenerwaard op zoek van eventuele getuigen.

Op zondag 23 december 2018 omstreeks 14:15 uur bij de Algerabrug in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel zou een verkeers conflict hebben plaats gevonden. Dit is op de route tot en met de N210 tot in Lekkerkerk .

Heeft u wat gezien of wat gehoord dan willen wij graag de informatie ontvangen. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844, via een privé bericht op de Facebook pagina van Politie Krimpenerwaard of bij het politiebureau van de Krimpenerwaard

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten