fbpx

Agenda: Kerstboomverbranding 2019

De kerstbomenverbranding is een jaarlijkse traditie in Krimpen aan den IJssel. In 2019 vindt, afhankelijk van de weersomstandigheden, de verbranding plaats op woensdag 9 januari 2019 vanaf 19.00 uur.

De kerstbomen worden rond 19.30 uur verbrand op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 73.

Inleveren kerstboom
Dit jaar krijgt u een geldbedrag van €0,20 als u uw kerstboom inlevert. Het inleveren van kerstbomen kan op 9 januari van 13.00 tot 19.00 uur op het Zwaneneiland ter hoogte van Zwanenkade 71. Ook is het mogelijk om kerstbomen van 13.00 tot 17.30 uur in te leveren op het evenemententerrein bij De Tuyter.

Tekst: Gemeente Krimpen aan den IJssel


Heeft u een tip voor ons? Maak dan gebruik van onze tiplijn door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06-20848450. Klik hier voor meer informatie.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten