fbpx

Vierde aanhouding voor zware mishandeling

De politie heeft een vierde verdachte aangehouden voor de mishandeling van een 18-jarige Ouderkerker aan de Olympiade afgelopen week. Het gaat om een 37-jarige man uit Krimpen aan den IJssel.

De man stond gesignaleerd en meldde zich bij de politie in Den Haag. Eerder werden al drie jongens, twee van 15 en een van 17 jaar uit Krimpen, aangehouden. Ze maken deel uit van een groep die al langer overlast veroorzaakt, onder meer vanwege drugsgebruik. De groep is bekend bij de politie.

De mishandeling gebeurde tijdens een vechtpartij vrijdagavond bij het jongerenhonk aan de Olympiade.

Aanleiding was dat er jongens, onder invloed van drank, bij een groep jeugd kwamen die er al stond. Eén van de jongens, een 18-jarige jongen uit Ouderkerk aan den IJssel, moest het ontgelden. Met een zwaar motorslot werd hij op z’n hoofd geslagen. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. Hij hield er zeven hechtingen aan over.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten