fbpx

Pizzakoerier laat overvallers voor op zebrapad

De politie is op zoek naar twee jongens die vrijdagmiddag 2 november, een pizzakoerier overvielen op het Raadhuisplein. De bezorger raakte niet gewond, maar wel zijn pizza kwijt. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. 

Vrijdagmiddag rond 16:45 uur fietste de 20-jarige bezorger naar een adres dat een pizza had besteld. Onderweg stopte hij bij een zebrapad ter hoogte van de Boerhaavelaan om twee jongens over te laten steken. 

Dit blijken de overvallers te zijn, van wie er één een langwerpig voorwerp, mogelijk een schroevendraaier, in zijn hand heeft. Ze lopen op het slachtoffer af, openen de mand waar het eten in warm blijft en nemen de pizza mee. Vervolgens gaan ze ervandoor. Het slachtoffer raakte gelukkig niet gewond. De politie onderzoekt de zaak.

Getuigen gezocht
Heeft u vrijdagmiddag de overvallers gezien bij het zebrapad van het Raadhuisplein bij de ingang van de Crimpenhof aan de kant van de Boerhaavelaan? Het gaat om twee blanke  jongens, ze zijn rond de 1.70 meter lang en hebben beiden een stevig postuur. Ze droegen een zwarte en donkerblauwe jas en zijn rond de 18 jaar oud. Een van hen droeg een pet.

Alle informatie is welkom, bel 0900-8844 of als u liever anoniem blijft: 0800-7000.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten