fbpx

Pizzakoerier beroofd aan het Raadhuisplein

Vrijdag 2 november 2018 is aan het Raadhuisplein een pizzabezorger beroofd. 


De pizzabezorger werdt aan het eind van de middag aan het Raadhuisplein beroofd door twee jongens. Ze zijn er met onbekende buit vandoor en nog steeds niet aangehouden.

Via Burgernet werd opgeroepen naar de daders uit te kijken. Het gaat om twee blanke jongens, ongeveer 17 jaar oud. Één van de verdachten is stevig gebouwd, droeg een donkerblauwe jas en een blauwe trainingsbroek. De tweede verdachte droeg een zwarte jas.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten