fbpx

Mogelijke inzet van schaapskudde in Krimpen

De gemeenteraad gaat mogelijk een schaapskudde inzetten voor het onderhoud van openbaar groen in de gemeente. Een SGP-voorstel om dit te onderzoeken haalde donderdagavond de meerderheid.

Marco Oosterwijk: “dit hoeft niet meer te kosten dan machinaal maaien, kan vorm worden gegeven in samenwerking met bijvoorbeeld het  Hoogheemraadschap en de GroenAlliantie, is vooral ook positief voor de biodiversiteit en is ook nog eens leuk en leerzaam”.

2 thoughts on “Mogelijke inzet van schaapskudde in Krimpen

Comments are closed.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten