fbpx

Zwembad De Lansingh enige tijd ontruimd door rookontwikkeling

Zwembad de Lansingh is vrijdagmiddag enige tijd ontruimd geweest. Dat gebeurde nadat medewerkers rook uit het plafond zagen komen.Onderzoek van de gealarmeerde brandweer wees uit dat de rook afkomstig was van een brandje in de afzuiginstallatie, dit vuur was vanzelf weer uitgegaan.

Drie medewerkers van het zwembad hadden rook binnengekregen en zijn nagekeken door ambulancepersoneel.

Verder is niemand gewoond geraakt.

Nadat de brandweer het sein veilig had gegeven, is het bad weer opengegaan. Er waren ongeveer vijftig tot zestig mensen aanwezig in het zwembad.

One thought on “Zwembad De Lansingh enige tijd ontruimd door rookontwikkeling

Comments are closed.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten