fbpx

Woning aan de Blijdendijkstraat beschoten met luchtdrukwapen

Donderdagavond, 18 oktober, is een woning aan de Blijdendijkstraat meerdere malen beschoten met een luchtdrukwapen.

Het incident vond plaats rond 19.55 uur. De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten