fbpx

Marco Oosterwijk nieuwe fractievoorzitter SGP Krimpen

Marco Oosterwijk volgt Bert-Jan Ruissen op als fractievoorzitter van SGP Krimpen aan den IJssel. De wisseling van de wacht vindt plaats per 1 november 2018.

Bert-Jan Ruissen legt zijn fractievoorzitterschap neer vanwege zijn kandidaatstelling voor de Europese verkiezingen. Ruissen maakt inmiddels ruim 12,5 jaar deel uit van de gemeenteraad en volgde op 27 september 2007 Henk Leertouwer op als fractievoorzitter. Hij was bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 en 2014 tevens lijsttrekker. Krimpenaar Ruissen is nummer 1 op de EU-lijst van de SGP. Bert-Jan Ruissen blijft de komende maanden nog wel deel uitmaken van de Krimpense gemeenteraad.

Marco Oosterwijk volgt Ruissen op. Oosterwijk zat tussen september 2017 en mei 2014 al in de Krimpense gemeenteraad, was vervolgens wethouder tot en met juni 2018 en heeft daarna weer zitting genomen in de gemeenteraad. Oosterwijk was lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Ruissen: “We hebben met Marco Oosterwijk een enthousiaste en deskundige nieuwe fractievoorzitter, waar de hele fractie zeer tevreden mee is”. Oosterwijk: “Gelukkig blijft Bert-Jan Ruissen nog een paar maanden in ons midden, maar nu al bedanken we hem hartelijk voor zijn inzet en kennis van zaken die hij als fractievoorzitter voor zijn rekening nam”.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten