fbpx

Tom de Vreede wint Ronde van Krimpen 2018

Tom de Vreede kwam als eerste over de finish bij de Sportklasse/Amateurs. Tweede en derde werden Geert Zaal en Frank Visser. Eerder op de dag werden de dikke banden races door de kinderen en de wedstrijd in de Nieuwelingen & Jeugd categorie gereden. Ook de Workx Stratenloop was een onderdeel.

Dikke banden race
De eerste dikke banden races gingen rond half vijf in de middag van start. Deze werden verreden tussen jongeren, in de leeftijd van 7 tm 12 jaar.

Workx 5 van Krimpen
Rond half zeven in de avond startte de Workx 5, een 5 kilometer lange loop over het parcours van de Wielerronde. 

Funklasse
Rond kwart voor acht ’s avonds was het de beurt aan wielrenners in de Funklasse. Ook voor hen stonden er verschillende rondes op het programma. 

Sportklasse/Amateurs
Om kwart voor negen was het de beurt aan de Elite/Belofte renners. Aan de start verscheen een groep van ongeveer 50 renners. Na een spannende strijd waarbij soms hard gereden werd, kwam Tom de Vreede als eerste over de finish, gevolgd door Geert Zaal en Frank Visser. 


error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten