fbpx

Schoorsteenbrand aan de Poldermeesterhof

Deze zaterdagavond werden de Krimpense en Capelse brandweer met spoed naar de Poldermeesterhof gestuurd voor brand in een woning.

Ter plaatse bleek het om een schoorsteenbrand te gaan.

De brandweer heeft door middel van de hoogwerker en een ramoneur de schoorsteenbrand gedoofd.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten