fbpx

Snelheidsbeperking op grote kruising C.G. Roosweg

Voor al het verkeer dat over de grote kruising C.G. Roosweg, Nieuwe Tiendweg, Industrieweg rijdt, geldt een maximum snelheid van 30 kilometer per uur. Reden hiervoor is een plotselinge verzakking van een deel van het wegdek van de kruising. Ook is daarom een deel van de busbaan afgesloten. Het gaat om het stuk tussen de busbaan linksaf naar het busstation en de verkeerslichten. De linkerbaan Krimpen uit is afgesloten voor vrachtverkeer om de druk op het wegdek te verminderen.


Monitoren
Er vindt op dit moment een nieuwe risico-inventarisatie plaats. We monitoren de toestand van het wegdek, zodat we adequaat kunnen handelen.
Voor de grote kruising stond al een reconstructie gepland voor 2020. Op dit moment wordt bekeken of eerder ingrijpen nodig is.

Nadere informatie volgt zodra deze beschikbaar is.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten