fbpx

Gewonde bij brand in gevangenis

Bij een brand in een cel van Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel is een gevangene gewond geraakt.De brand ontstond dinsdagmorgen rond 9.20 uur. De hulpdiensten werden volop ingeschakeld, inclusief een traumahelikopter.

De betrokken gevangene werd door hulpdiensten gereanimeerd in de ambulance en vervoerd naar het ziekenhuis.

Een deel van de cellen is ontruimd en de gevangenen zijn naar buiten geleid in verband met rook in de gangen van het gebouw.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten