fbpx

Verdachte dodelijk schietincident aangehouden in Krimpen

De politie heeft maandagochtend 25 juni, een man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een dodelijk schietincident in Rotterdam.

In een woning aan het Sandelingplein werd vorige week de 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond doodgeschoten. Getuigen zagen, kort na het schietincident, twee mannen uit het portiek wegrennen en in een auto vertrekken. Dezelfde avond nog hield de politie een 34-jarige rotterdammer aan op de Maasboulevard. Hij zit nog altijd vast.

Dankzij tips en beeldmateriaal kon de politie maandag ook de tweede verdachte, een man van 34 eveneens uit Rotterdam, oppakken. Dat gebeurde op straat in Krimpen aan den IJssel. Na zijn aanhouding volgden zoekingen in woningen in die plaats en Rotterdam.

De politie is nog op zoek naar een tas die de daders op hun vlucht bij zich droegen. Wie informatie heeft, kan de opsporingstiplijn (0800-6070) bellen of anoniem (0800-7000).

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten