fbpx

PostNL haalt brievenbussen weg in Krimpen ad IJssel

PostNL gaat flink snoeien in het aantal brievenbussen in Krimpen aan den IJssel. 

Volgens het postbedrijf worden er steeds minder brieven verstuurd en kunnen er daarom een groot aantal bussen weg. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijdert of verplaatst PostNL naar plekken waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk. Ook is rekening gehouden met mensen die minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij ziekenhuizen en zorginstellingen blijven daarom zoveel mogelijk staan.

Veranderingen
Vanaf 30 juni worden de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen doorgevoerd. In Krimpen aan den IJssel blijven veertien brievenbussen en verdwijnen er negen brievenbussen ook wordt er één brievenbus nieuw geplaats. Op welke locaties brievenbussen blijven, staat in het dit overzicht. De aanpassingen zijn begin augustus gerealiseerd.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten