fbpx

Frontale aanrijding C.G. Roosweg

Vanochtend rond 07.50 uur vond er op de C.G. Roosweg in Krimpen aan den IJssel een aanrijding plaats tussen twéé personenauto’s. De gehele rijbaan richting Capelle aan den IJssel is gestremd en het verkeer moest over de tegenovergestelde busbaan richting Capelle.

Een voertuig uit de richting van Capelle schoot over de middengeleiding heen en klapte op een voertuig dat kwam uit de richting van Krimpen. De oorzaak van het ongeval is bekend en in onderzoek bij de politie. Er vielen geen gewonden.

Bergingsvoertuigen zijn momenteel met spoed onderweg om de twéé zwaar beschadigde auto’s af te slepen.

 

 

 

 Tekst en foto’s: Politie Rotterdam Rijnmond, district Oost
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten