fbpx

Start vernieuwingen winkelcentrum De Korf

De gemeente Krimpen aan den IJssel, Van der Vorm Vastgoed (nieuwe eigenaar van winkelcentrum De Korf) en de winkeliersvereniging slaan de handen ineen om winkelcentrum De Korf te vernieuwen en te moderniseren. De samenwerking tussen deze drie partijen is op maandag 12 maart bekrachtigd door middel van een gezamenlijke ondertekening.

De eigenaar heeft een plan ontwikkeld voor een nieuwe ‘look and feel’ voor het winkelcentrum. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is de optimalisering van de looproute en de branchering. Van der Vorm gaat met grote voortvarendheid dit plan verder uitwerken om snel tot uitvoering over te gaan.

De gemeente sluit hierop aan door het openbaar gebied rondom het winkelcentrum te upgraden. Dit bestaat onder andere uit de aanleg van nieuwe bestrating en het toevoegen van extra parkeerplaatsen. Daarbij vindt aansluiting plaats op het herstratingsplan Marathon e.o. waarvan de eerste fase inmiddels in uitvoering is.

De planning is om in het vierde kwartaal van dit jaar een omgevingsvergunning in te dienen. Begin 2019 kan dan gestart worden met de uitvoering van de werkzaamheden.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten