fbpx

Debatavond in de Rank

Vanavond vond er een debatavond plaats in de kerk De Rank. Aan dit debat, georganiseerd door de raad van Kerken, deden alle Krimpense partijen  mee.

Na een korte introductie, die per politieke partij 90 seconden duurde, de zogenaamde pitches was het tijd voor een aantal stellingen. Deze stellingen gingen over geloof & Politiek, het sociaal domein met name de armoede en duurzaamheid.

Per ronde gingen er drie partijen in debat over een bepaalde stelling, na deze debatten werd de andere partijen gevraagd wat hun standpunt was over de betreffende stelling.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten