fbpx

Afvalscheidingsresultaten over 2017 bekend: heel succesvol!

De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft de resultaten afval scheiden over 2017 bekend gemaakt.

Restafval van 300 kg. terug naar 143! Daarmee de doelstelling voor 2020 nu al behaald! Nu de hoogbouw erbij komt en de dijklinten in 2018 ook op de rol staan zal ongetwijfeld dit nog verder gaan verbeteren.

GFT: verzesvoudigd van 10 naar 60 kg! Nu nog de sprong van 60 naar 84 kilo in 2020.

PMD: 400% verbeterd. Heel mooi op koers voor het laatste stapje…

PK (Papier/Karton): ook hier een sprong! Dit is overigens exclusief inzameling bij verenigingen/kerken en dat zijn ook heel wat kilo’s…

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten