fbpx

Supermarktketen Dirk opnieuw doelwit van Kuyt-fans

Dirk Kuyt is nog steeds onverminderd populair in Krimpen aan den IJssel. Fans van de voormalige Feyenoord-vedette hebben tijdens oud en nieuw diens achternaam op de gevel van een Dirk van den Broek-vestiging gespoten. Gecombineerd met de naam van de supermarkt staat er nu ‘Dirk Kuyt’.

,,Zou eigenlijk bij elk filiaal moeten”, grapt een Feyenoordfan op Twitter.

De bedrijfsleider van de supermarkt in winkelcentrum Crimpenhof ontdekte de graffiti op 2 januari. Het zal binnenkort worden verwijderd. Voor verder commentaar verwijst hij naar het hoofdkantoor. Dat heeft nog niet gereageerd.

De supermarktketen heeft al vaker te maken gehad met de fanatieke Feyenoordaanhang. Rond het kampioenschap van de Rotterdamse club gingen supporters er met vlaggen met het rood-witte Dirk-logo vandoor.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten