fbpx

Politie zoekt verdachte steekincident

De politie zoekt de verdachte van een steekincident op de Vijverlaan. Dat vond plaats op zaterdagmiddag rond 13.40 uur. Een nog onbekende verdachte stak daar een 18-jarige man uit Krimpen aan den IJssel. Hij raakte gewond en een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis.

Toedracht
De toedracht van het incident is onduidelijk.

Er rende een ongeveer 30-jarige man weg in de richting van de Zwanenkade. Deze droeg een blauwe sportbroek.

Burgernet
Direct riep de politie de hulp in van getuigen en verstuurde een burgernetbericht. Daar kwamen verschillende reacties op binnen en deze onderzoekt de politie.
Getuigen
Getuigen kunnen hun informatie ook doorgeven op via onderstaande link of via het nummer 0900-8844.

Geef tip door

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten