fbpx

Krimpense Oliebollenkraam in Top 75 AD Oliebollentest

De Oliebollenkraam bij winkelcentrum Crimpenhof is geëindigd op 66 van de 75 beste oliebollenbakkers van Nederland.

Het Algemeen Dagblad had aangekondigd met een nieuwe oliebollentest te komen, waar in alleen de beste 75 kramen van Nederland een vermelding krijgen, de gebakkraam/oliebollen bij Winkelcentrum Crimpenhof wordt hier ook vermeld, op plek 66. Het is mooi om te kunnen vaststellen dat deze kraam/eigenaar bij de top 75 van beste oliebollenbakkers van Nederland hoort.

Afgelopen jaren
De afgelopen jaren schommelen de resultaten van de Krimpense gebakkraam in de Oliebollentest tussen, grofweg, plek 55 en plek 80.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten