fbpx

Lancering tiplijn

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws uit Krimpen. Wij zijn echter afhankelijk van berichten die wij via de reguliere wegen (politie/brandweer) te horen krijgen: Hierdoor missen we helaas nogal wat nieuws.

Heeft u een tip over een actuele of aanstaande gebeurtenis met betrekking tot (112) nieuws?
Voorbeelden: branden, ongevallen, politie-invallen, ramkraken, schietpartijen, overvallen ect….

Persburo Krimpen beschikt over een tiplijn, hier kunt u alles kwijt wat u aan ons wilt melden over gebeurtenissen in Krimpen aan den IJssel.

Gebruik hiervoor het volgende nummer:

06 20 84 84 50

Let wel: het kan zijn dat we niet op de tip reageren, bijvoorbeeld omdat we geen reporter in de buurt hebben. Maar soms kan het ook zijn dat we het item pas later publiceren om bijvoorbeeld een lopend politie onderzoek niet te verstoren.

Tip van ons: programmeer dit nummer in uw mobiele telefoon!

Tipregels:
– uw tip word vertrouwelijk behandeld
– uw naam is alleen bij de redactie bekend
– uw tip word getoetst op nieuwswaarde
– uw tip word getoetst op echtheid en betrouwbaarheid.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten