fbpx

Koningsdag 2017

Vandaag wordt er in Krimpen Koningsdag gevierd. De verschillende festiviteiten zijn georganiseerd door stichting Trouw aan Oranje.

De Koningsdag begon zoals gebruikelijk met het visconcours. Rond half tien in de ochtend volgde de aubade die goed bezocht werd. Aan de andere kant van de Crimpenhof, bij de Tuyter, was weer de jaarlijkse rommelmarkt. Veel mensen hadden hun zolder opgeruimd en verkochten hun spulletjes.

Na de aubade volgde er een optreden van het koor de Boezemvrouwtjes uit Gouderak.

Op de parkeerplaats naast het zwembad waren vele klassieke auto’s te bewonderen, aansluitend vond een rondrit door Krimpen plaats die hier ook weer eindigde. Ook reden er de treinen op de stormpolderrail en kon je mee met het schip van scouting.

Aan de Groenendaal, bij het onderdak waren verschillende spelletjes te doen.

Op de zwanenkade kon men modelschepen in actie zijn tijdens de demonstratie modelvaren. Bij de manage en op het DCV terrein waren ook verschillende activiteiten georganiseerd.

’s Avonds was de lampionoptocht door krimpen, dit jaar liep Drumfanfare DKV uit Nieuwerkerk aan den IJ voorop tijdens deze optocht.

Als afsluiting was er een vuurwerkshow bij het Zwanenmeer. Deze vuurwerkshow duurde ongeveer 20 minuten, vele mensen kwamen ernaar kijken.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten