fbpx

Eenzijdig ongeval op Nieuwe Tiendweg

Iets voor acht uur in de avond heeft er op Nieuwe Tiendweg, ter hoogte van het tankstation een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.

Verschillende hulpdiensten werden met spoed richting ongeval-locatie gestuurd.

Iets na acht uur werd ook de brandweer ter plaatse gevraagd voor het controleren van de betrokken auto.

Roos autoberging heeft het voertuig opgehaald.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten