fbpx

Foute bezorging Afvalpassen

De gemeente ontvangt signalen van inwoners dat in Oud-Krimpen en Kortland-Noord opnieuw afvalpassen zijn bezorgd. Die passen horen niet bij de adressen en containers in deze twee wijken, maar bij adressen en containers in Boveneind. Ook krijgen we berichten van inwoners in Boveneind die nog geen afvalpas hebben ontvangen.

Het leveren en bezorgen van de afvalpassen is een verantwoordelijkheid van een onderaannemer. Wij hebben deze aannemer opdracht gegeven om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. De gemeente biedt u excuses aan voor het ongemak.

Als bekend is hoe en wanneer dit probleem door de aannemer wordt opgelost, laten we dit weten.

De ondergrondse restafvalcontainers en containers voor GFT in Boveneind blijven open totdat de bewoners in Boveneind hun afvalpas hebben ontvangen. Inwoners van Oud-Krimpen en Kortland-Noord kunnen gebruik blijven maken van de pas die ze al eerder hebben ontvangen.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten