fbpx

Woningoverval aan de Allegro

Rond 12.35 uur drongen blanke mannen de achterkant van de woning aan de Allegro binnen.

Ze sloegen de bewoonster, met verwondingen in haar gezicht tot gevolg. Na een paar minuten waren de mannen alweer weg, voor zover bekend zonder buit.  Ze gingen er aan de achterkant van de woning weer vandoor, mogelijk met een scooter. Van de mannen is verder alleen bekend dat het blanke mannen in donkere kleding betrof.

De politie zoekt getuigen.
Wie rond 12.35 uur op de Allegro ter hoogte van de Da Capo iets verdachts is opgevallen of bijvoorbeeld de mannen heeft gezien wordt gevraagd met de politie te bellen.

U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionale Team Overvallen van de politie in Rotterdam.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten