fbpx

Afsluiting Parkzoom

Op 5 september gaan we verder met de herstratingswerkzaamheden aan de Parkzoom. Tussen december 2015 en april 2016 is onder andere het hoofdriool vervangen.

Sinds april 2016 was er een rustperiode, waarin de rioolsleuf de gelegenheid heeft gekregen om in te klinken.

De werkzaamheden starten vanaf september aan de zijde van de Burgemeester Aalberslaan. Deze herstratingswerkzaamheden duren tot medio april 2017. Hierdoor is de Parkzoom tijdens deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleidingsroutes worden aangegeven.

De winkels aan de Parkzoom (Baljé Chaussures, Bella Ricci, Cafetaria Parkzoom en Boom Tweewielers) blijven altijd bereikbaar.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten