fbpx

Man met balletjespistool aangehouden na melding bedreiging met vuurwapen

Afgelopen zaterdag kreeg de politie  een melding van een bedreiging in Krimpen aan den IJssel. Aldaar zou worden gezien dat er iemand werd bedreigd door een man met een vuurwapen in zijn hand. Meerdere eenheden gingen daarop ter plaatse.

Toen de agenten arriveerden op de locatie van de melding zagen zij de verdachte net weg lopen. De verdachte werd vervolgens middels een benaderings techniek gevaarlijke verdachte (BTGV) aangehouden. Nadat de verdachte veilig in de handboeien was gezet troffen de collega’s in zijn broeksband een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan. Na onderzoek bleek dit om een balletjespistool te gaan.

De zaak is vervolgens overgedragen aan de collega’s van de recherche.

balletjespistool

Tekst en foto: Politie Rotterdam, Rijnmond oost

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten