fbpx

Gratis met de pont tijdens afsluiting Algerabrug

Krimpen aan de Lek – Veerbedrijf De Visser, zet in de week dat de Algerabrug dicht is, mensen gratis over.


Tijdens de afsluiting van de Algerabrug in Krimpen aan Den IJssel, gaat De Visser van 25 juli om 2.00 tot en met zaterdag 30 juli 24.00 uur , dag en nacht varen. Op werkdagen zal er een tweede pont ingezet worden s ochtends van 6.00 uur tot 10.00 uur en s middags van 15.00 uur tot 19.00 uur.

Er zal maandag 25 juli tot en met zaterdag 30 juli 24.00 uur niet worden afgerekend dus voor iedereen GRATIS! !!

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten