fbpx

Dirk supermarkt komt naar Krimpen

Het filiaal van de Jumbo Supermarkten op winkelcentrum Crimpenhof wordt in juli omgebouwd tot Dirk supermarkt

Op zaterdag 25 juni 2016 is het de laatste dag dat het filiaal van de Jumbo open is.

De daaropvolgende weken is de winkel gesloten en wordt het omgebouwd tot een filiaal van Dirk supermarkten.

De opening van deze Dirk staat gepland op dinsdag 12 juli 2016

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten