Press "Enter" to skip to content

Brand aan de Kortlandstraat

Vanavond is er rond 21:40 uur brand uitgebroken in een woning aan de Kortlandstraat. De brandweer werd eerste voor een kleine brand gealarmeerd, maar de brand werd na een kwartier opgeschaald naar ‘middelbrand’. De brand ontstond in de schoorsteen van een woning, maar sloeg over naar een klein hoekje van het dak. De brandweer is bij aankomst direct begonnen met blussen van de brand. Door het snelle optreden kon uitbreiding worden voorkomen. DSC_2468 DSC_2474 DSC_2475
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten