fbpx

Stormschade aan de Andante

Maandagavond 8 februari rond acht uur werd de brandweer gealarmeerd voor een melding van een stormschade aan de Andante.

Ter hoogte van nummer 34 was er een lampenkap van een lantaarnpaal door de storm los gewaaid.

De kap is door de brandweer verwijderd zodat het geen gevaar meer kon opleveren voor de omgeving.

 

DSC_0453

DSC_0454

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten