fbpx

Schoorsteenbrand aan Schoutstraat

Aan het begin van de avond werden de Krimpense en Capelse brandweer met spoed naar de Schoutstraat gestuurd voor een kleine brand.

Ter plaats bleek het om een schoorsteenbrand te gaan.

De brandweer heeft door middel van de hoogwerker en een ramoneur de schoorsteenbrand gedoofd. De ramoneur is een apparaat dat er voor zorgt dat de in brand zijnde roet- en koolresten van de schoorsteenwand naar beneden vallen om daar vervolgens door collega brandweerlieden te worden geblust.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten