fbpx

Politie vind drugs in Krimpense woning

Aan het einde van deze woensdagmiddag heeft de politie bij een inval in een woning in Krimpen één kilo hennep aangetroffen. Bij deze inval is door de politie één verdachte aangehouden.

De inval werd verricht door het team ‘Skwibus’ van de Rotterdamse politie. Skwibus is Bargoens (dieventaal) voor wegwezen.
Het team Skwibus werd begin 2010 operationeel om de overlast van drugsrunners tegen te gaan.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten