fbpx

Brand in Schoorsteen aan Drijvermast

Deze vrijdagavond werden de Krimpense en Capelse brandweer met spoed naar de Drijvermast gestuurd voor brand in een woning.

Ter plaats bleek het om een schoorsteenbrand te gaan.

De brandweer heeft door middel van de hoogwerker en een ramoneur de schoorsteenbrand gedoofd.

IMG_0073

IMG_0076

IMG_0079

IMG_0075

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=bPq9AMdOD2k[/embedyt]

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten