fbpx

Start renovatie kinderboerderij

Vandaag is het startsein gegeven voor de officiële verbouwing van Kinderboerderij Klein Boveneind, door het symbolisch slaan van de eerste paal.

Diverse scholen in Krimpen waren uitgenodigd om hierbij te helpen.

Om een indruk te geven hoe de kinderboerderij eruit komt te zien, werd bij de ingang een bord met planschets onthuld.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten