fbpx

Rustig verlopen jaarwisseling (video)

De jaarwisseling is in Krimpen rustig verlopen, de brandweer moest een klein aantal keer uitrukken en de politie hield een man aan.

Meldingen
De brandweer heeft een rustige jaarwisseling achter de rug, melden ze op hun Facebookpagina. De brandweerlieden moesten uitrukken voor een containerbrand aan de Orchidee, een containerbrand aan de Lelie en een buitenbrand aan de Buys Ballotsingel.

Politie
De politie heeft oudejaarsnacht een man aangehouden die knallend het oude jaar uit iets te letterlijk nam, zo meldt een van de wijkagenten op twitter.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten