fbpx

Koolmonoxide alarm aan de Bogerd

De brandweer werd vanmorgen rond half 7 gealarmeerd voor een koolmonoxide melding in een woning aan de Bogerd.

De bewoners hadden zelf de brandweer gebeld nadat de koolmonoxide melder was afgegaan. De brandweer voerde verschillende metingen uit en stelden een hoge concentratie koolmonoxide vast.
Ook werd er onderzoek gedaan naar de oorzaak. Hieruit bleek dat de open haard de hele nacht had aangestaan. De rook die hierbij vrij kwam ontsnapte via het rookkanaal naar de woonkamer en hoger gelegen etages. Gelukkig gingen de melders af waardoor de bewoners op tijd waren gewekt.
Een ambulance kwam ter plaatse om hen te controleren. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis gebracht.
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten